23948sdkhjf

Postejer og pålægssalater til socialt udsatte

Stryhns og Fødevarebanken har indgået et partnerskab om donation af overskudsvarer.

Det betyder at de modtagesteder, Fødevarebanken leverer mad til, fremover får glæde af populære produkter fra Stryhns, som blandt andet omfatter postejer samt pålægssalater fra de Stryhns ejede fabrikker K-salat og Gråsten.

Det er overskudsproduktion og andre varer, som Stryhns af forskellige årsager ikke har mulighed for at sælge. I stedet for at blive kasseret bliver de nu doneret til FødevareBanken, der leverer overskudsmad til ca. 250 organisationer for socialt udsatte over det meste af landet.

- Jeg er meget glad for, at Stryhns ønsker at udvide samarbejdet med os, så det nu bliver til et egentligt erhvervspartnerskab, der udover varer også omfatter samarbejde blandt andet om at fortælle de gode historier, siger Karen-Inger Thorsen, direktør i Fødevarebanken.

Fødevarebanken har de seneste år etableret en række erhvervspartnerskaber. Blandt andet er Netto, Jyske Bank, Thise og nu altså også Stryhns med til at få Fødevarebankens kølebiler til at køre ud med madvarer.

- Vi har stor respekt for de mange organisationer som eksempelvis FødevareBanken, der er med til at sætte fokus på at hjælpe de danskere, som har det ekstra svært i hverdagen. I stedet for at kassere overskudsvarer på grund af overproduktion, fejl på emballage eller lignende kan vi i fremtiden bidrage til overskud andre steder i samfundet. Derfor støtter vi op om FødevareBanken, og vi er stolte over, at vi fremover også vil deltage aktivt med at fortælle de gode historier, der forhåbentlig kan inspirere både forbrugerne og branchen, siger Kristian Kornerup Jensen, administrerende direktør hos Stryhns.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109