Messe byder på topkokkedyst
Udvælgelsen af den danske deltager sker ved en 5 timer og 35 minutter lang konkurrence 28. august i Bella Center Copenhagen ved fødevaremessen Bite Copenhagen.
Vinderen går videre til et europamesterskab, hvorfra de 10 bedste lande går videre til VM-finalen i Lyon i 2021. Kommer den danske vinder med dér, skal vedkommende forsøge at leve op til Svinkløv Badehotel-kokken Kenneth Toft-Hansens sejr i dette års konkurrence
I feltet til den danske konkurrence finder man seks af gastronomiens største navne herhjemme. Brian Pedersen (Atelier 85), Allan Poulsen (Noorrm), Ronni Mortensen (Geranium), Tommy Friis (Hotel & Restaurant Fru Larsen), Patrick Godborg (Babette) og Christoffer Brink (tidl. Restaurant Frank) skal kæmpe om den eftertragtede plads.
Sidstnævnte har før været med i Lyon. Her blev det til en andenplads i konkurrencen som assistent til Jeppe Foldager i 2013.
Fødevaremessen Bite Copenhagen er for alle professionelle med interesse i den nyeste udvikling i fødevarebranchen. I løbet af messen bliver også Kokkenes Kokketalent og vinderen af DM i Smørrebrød fundet.