Det sker: Konference om ingredienser i fødevareindustrien
Dansk Fødevare Forum sætter fokus på ingredienser set både fra producenternes og forbrugernes synsvinkel.
En række fremtrædende danske virksomheder udvikler løbende nye produkter som giver fødevareproducenter nye muligheder i fremstillingen af industrielle fødevarer.
Derfor er ingredienser en del af den moderne forbrugers hverdag, og de findes i næsten alle forarbejdede fødevarer.
For at ingredienser skal kunne anvendes i fødevareproduktionen skal de være godkendt af EU.
Undersøgelser viser imidlertid at mere end halvdelen af danske forbrugere ikke mener de ved nok om ingredienser til at kunne træffe det rigtige valg, og næsten lige så mange finder det vanskeligt at se hvilke tilsætningsstoffer, der er anvendt i en fødevare.
Konferencen henvender sig til alle som arbejder med forskning og udvikling, applikationer, produktion, markedsføring, salg, lovgivning, forbrugerundersøgelser og forbrugerinformation.
Konferencen afholdes i Aarhus d. 16. november 2011, læs mere og tilmeld dig her .