23948sdkhjf

Esbjerg-kok laver nu jetsetmad for superstjerner

Den 53-årige Esbjerg-kok Carsten Kyster, der er udlært skibskok, er nu midt i et kulinarisk eventyr med udvikling af highend-restauranter på Maldiverne og i Thailand, skriver JydskeVestkysten.

På Maldiverne har han fået en aftale med resortkæden Soneva om at stå i spidsen for udviklingen af restauranten Shades of Green med udgangspunkt i en stor, unik køkkenhave. Blandt de faste gæster er superstars som Paul McCartney, Madonna og Beckham-familien, nævner avisen.

En vegansk menu inklusive 45 minutters rundvisning i køkkenhaven koster cirka 2.500 kroner.

- Gæsterne får en rundvisning af en af kokkene eller af mig, hvis jeg er på resortet. Det er en opdagelsestur gennem de mange specielle urter, frugter, grøntsager og spiselige skud fra træer og buske. Undervejs skal gæsterne finde nogle afgrøder og andre ting, som vi senere forvandler til appetizere ved ildstedet midt i haven, fortæller Carsten Kyster til JydskeVestkysten.

Hans succes som konceptudvikler har ført til et nyt tilbud fra Soneva-koncernen, og han arbejder nu også på at skabe en lignende plantebaseret restaurant på øen Koh Kood i det sydøstlige Thailand.

Originalartikel: https://jv.dk/artikel/esbjerg-kok-laver-...

Kilde: https://jv.dk/artikel/esbjerg-kok-laver-nu-jetsetmad-for-beckham-mccartney-og-madonna-p%C3%A5-maldiverne

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078