23948sdkhjf

Wittrup Seafood regner med at hyre 30 nye medarbejdere

Muslingeproducenten Wittrup Seafood i Horsens har fået bevilget godt otte millioner kroner fra staten til et udviklingsprojekt, hvor virksomheden skal undersøge en ny metode til muslingeopdræt. Hvis det går som håbet, er der udsigt til en fordobling af både forretning og medarbejderskare.

Det skriver Horsens Folkeblad.

- Hvis projektet lykkes, og det er jeg helt sikker på, det gør, vil vi kunne udvide vores produktion til dobbelt størrelse, som betyder, at vi ville skulle ansætte 30 mand mere, siger Rasmus Wittrup, ejer og direktør i Wittrup Seafood, til avisen.

Pengene kommer fra Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram under Miljø- og Fødevareministeriet. Wittrup Seafood skal bruge millionerne på - i samarbejde med en række andre virksomheder - at lave såkaldt undersænket muslingeopdræt med en automatiseret høstmaskine.

I dag dyrkes muslinger på vandoverfladen, men i projektet er der lagt op til at dyrke muslingerne på en måde, så de permanent holdes under vand. På den måde er det ikke som i dag nødvendigt at indstille produktionen, når der er is på vandoverfladen, nævner Horsens Folkeblad.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094