23948sdkhjf

Center for Hygiejnisk Design flytter fra DTU

DTU Fødevareinstituttet i Lyngby siger farvel til Center for Hygiejnisk Design, som er ekspert i ikke mindst rengøringsvenlige designløsninger til fødevareindustrien. Centeret flytter 1. februar fra DTU til Force Technology i Brøndby.

Force Technology viderefører centret som hidtil,og både medarbejdere og testudstyr flyttes med til Brøndby. Der vil centrets tjenester indgå i naturligt samspil med eksisterende faglige kompetencer inden for hygiejnisk design, materialer og fødevareteknologi, nævner parterne i en pressemeddelelse.

Force Technology har i forvejen et omfattende kendskab til materialer og fødevaresikkerhed, og nu bliver kompetencerne altså samlet i et styrket fagligt miljø.

DTU har drevet Center for Hygiejnisk Design siden 2014. Universitetets forskningsbaserede viden er via centret blevet stillet til rådighed til gavn for virksomheder og erhverv.

- I løbet af de seks år har Center for Hygiejnisk Design udviklet kvaliteten og omfanget af ydelser og rådgivning, og centret har i stigende grad fået henvendelser fra internationale virksomheder om assistance, hedder det i pressemeddelelsen.

Alan Friis fortsætter som leder for centret, hvor han i samarbejde med de overflyttede DTU-medarbejdere tager imod kundehenvendelser, rådgiver og tester udstyr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078