23948sdkhjf

Splinterny isfabrik er på plads i Herning

I dag er det otte år siden, Joachim Kastberg stiftede sin is-virksomhed. I morgen fylder han 30 år og kan fejre den som ejer af en helt ny isfabrik, der kan producere cirka 760 liter gourmet-is i timen.

Kastberg Is er således netop flyttet fra Silkeborg og ind i langt større lokaler i Lund ved Herning. Der har Joachim Kastberg lejet sig ind på cirka 150 ledige kvadratmeter i hovedkvarteret for restaurantkæden A Hereford Beefstouw.

- Jeg har investeret lidt over tre millioner kroner i nyt produktionsudstyr, Vi har blandt andet fået en ny ismaskine, så der nu er tre, og der er også kommet fire modningstanke og tre fryseskabe. Alt i alt er der nok er udstyr for op imod fem millioner kroner nu, fortæller Joachim Kastberg til Food Supply.

I forbindelse med flytningen er Kastberg Is også begyndt at producere softice, men ellers holder virksomheden sig til det gennemprøvede og succesrige koncept med udelukkende at lave is i fem-litersbøtter, der sælges til foodservicesektoren.

Det er hidtil foregået hjemme hos Joachim Kastbergs forældre i Silkeborg, hvor han og fire ansatte kun havde cirka 50 kvadratmeter til produktionen. Nu er der rigeligt plads til, at virksomheden søger yderligere to medarbejdere, og Joachim Kastberg har desuden netop ansat en direktør i form af den erfarne fødevaremand Jes Nordentoft. Han har en baggrund i forretningsudvikling fra blandt andre Nestlé og konsulenthuset Accelerace.

Sammen med de øvrige medarbejdere holder de reception i de nye lokaler i eftermiddag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078