Han har altid haft is i maven
- Da jeg var uddannet, skrev jeg til Ismageriet i København og spurgte, om jeg måtte komme forbi. Jeg havde tænkt, at det nok bare var i en weekend, hvor jeg kunne spise en masse is - men det endte med, at jeg blev der i næsten tre år og lærte at lave is. Og i den tid fandt jeg ud af, at der var en stor efterspørgsel på is i store bøtter til foodservice-sektoren, fortæller Joachim Kastberg.
- På et tidspunkt tænkte jeg, at nu tager jeg da bare hjem til Jylland og laver min egen is. Jeg arbejdede samtidig som chauffør i mine forældres virksomhed, der solgte frugt og grønt til restauranter, og når jeg var ude med en levering, fortalte jeg, at jeg laver faktisk også is. Så jeg fik bygget en kundebase op, husker han.
Efter tre år kunne han hæve en beskeden is-løn til sig selv, men ellers har han geninvesteret alt og hele tiden opgraderet udstyret, som ifølge hans hurtige hovedregning nu står i op imod fem millioner kroner.