23948sdkhjf

Krydderiproducent trodser krisen

Til trods for at Carl J. Nielsen A/S midlertidigt har mistet en hel kundegruppe i form af landets tvangslukkede restauranter, går det ganske glimrende for den Randers-baserede producent af krydderiblandinger.

Det skriver Randers Amtsavis.

Til avisen fortæller adm. direktør Michael Kurt Nielsen, at tilgangen af ordrer er jævn, og de seneste måneder har virksomheden været foran budgettet.

–  Krise eller ej, så skal mennesker jo hver dag have noget at spise, og vi leverer jo krydderiblandinger og andre ingredienser til stort set alle dele af fødevareindustrien, til kød, til fisk og til diverse mejeriprodukter. Men vi arbejder stort set udelukkende med større faste kunder, som bruger vores produkter i deres egen produktion, så det er altså ikke fordi, at en masse mennesker pludselig har fået lyst til at prøve flere krydderier.

At travlheden er fortsat trods krisen, bliver blot mere bemærkelsesværdigt af, at Carl J. Nielsen med myndighedernes tvangslukning af danske restauranter har mistet alt salg til restauranter, kantiner og lignende. Ikke desto mindre er der altså stadig nok at rive i for de små 25 ansatte på Nyholmsvej i Randers.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.173