23948sdkhjf

Seimei lander aftale med udenlandsk gigant

Juice- og sodavandsproducenten Seimei i Nakskov er muligvis på vej til det helt store gennembrud i udlandet: Virksomheden har landet en aftale med dagligvarekæmpen Carrefour, der vil sælge Seimeis Wish-sodavand i alle kædens butikker i 15 lande.

Det oplyser Seimeis stifter og direktør, Allan Feldt, til Food Supply.

- Jeg mødte folk fra Carrefour på Anuga-messen i efteråret sidste år og forhandlede alt på plads, før covid-19 brød ud. Derefter var der stilhed, men nu har vi så modtaget ordren, fortæller Allan Feldt.

Han ønsker ikke at oplyse, hvor store mængder der er tale om, men den første ordre betegner han som "en opstartsordre, hvor alle butikker får leveret kolli af alle vores varianter." Varerne ender primært på hylderne i Carrefours butikker i Mellemøsten.

- Ordrens endelige størrelse afhænger naturligvis af, hvilken succes vi får i salg ud af butikkerne, men uanset det er vi jo enormt glade for ordren.Vi får kun lov til at fortsætte, hvis vi også sælger ud af butikkerne. Det er ikke forskelligt i forhold til Danmark, siger Allan Feldt.

- Vi afsendte for nogle måneder siden også en anden container Wish craft sodas til Mellemøsten, og den kunde er nu også vendt tilbage og ønsker yderligere leverancer. Så de har åbenbart solgt rigtigt godt. Så mangler vi snart kun, at Danmark får øjnene op for de gode, økologiske drikkevarer fra Danmark tilføjer han.

Alt imens der således ser ud til at komme gang i eksporten af sodavand, fortsætter Seimei også med at lave håndsprit - en produktion, Allan Feldt besluttede sig for at etablere nogle få dage inde i coronakrisen.

- Vi har nu investeret i og indkøbt en ny tapperikolonne til håndsprit, og vi installerer den med opstart ultimo august. I en ny bygning, oplyser direktøren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078