23948sdkhjf

Mystisk fødevarerigmand tjente en ekstra milliard

Den danske forretningsmand Ib Nymark Hegelund, der har tjent en formue på at producere enzymer til fødevareindustrien, fortsætter med at tjene store penge.

Han er nu god for over fire milliarder kroner, efter at hans selskab Imbtech A/S i regnskabsåret 2019/2020 præsterede et overskud efter skat på en milliard.

Det skriver Finans .

Ib Nymark Hegelund lever nu på et slot i Schweiz. Det er umuligt at opstøve et billede af ham, og han har aldrig udtalt sig eller givet interviews, nævner mediet.

Blandt de få tilgængelige oplysninger om Ib Nymark Hegelund er, at han er uddannet civilingeniør og grundlagde sin formue med virksomheden Denmark Enzymes.
Virksomheden blev formentlig solgt, men selv det er det svært at finde informationer om, konstaterer Finans.

Imbtech har adresse i Højbjerg ved Aarhus, men driftshovedsæde på Castello-slottet i Paradiso i Schweiz. Selskabets formål er "investering, formuepleje, holdingvirksomhed og dertil knyttet virksomhed."

-. Koncernens resultat er ikke opnået ved kursfaldsspekulation eller lignende og er alene betinget af positiv udvikling i koncernens største investeringer, som alle er mere end 30 år gamle. Ledelsen anser årets resultat som tilfredsstillende, hedder det i det nye regnskab.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094