23948sdkhjf

Peter Beier har nu sin egen isfabrik

Efter i 2018 at have lanceret iskaffe, iste og kolde chokoladedrikke i sine butikker, er chokolademageren Peter Beier nu gået skridtet videre: Peter Beier Cholokade har lanceret sit helt eget iskoncept, World of Icecream, der omfatter både ispinde, islagkager og is i bøtter.

Til FødevareWatch fortæller Peter Beier, at lanceringen er kulminationen på flere års forberedelse, hvor han har stået med hovedet begravet i forskellige opskrifter, ingredienser og teknikker.

Produktionen foregår på Ørsholt Gods i Gurre ved Helsingør, hvor Peter Beier har etableret isfabrikken for et beløb, han ikke ønsker at oplyse.

- Hvis der er noget, der er dyrt her i verden, så er det ismaskiner. Det er helt naturligt at have is, når man har chokolade og så store butikker, som vi har, og det virker bare. Det er blevet fantastisk modtaget, så der har vi ramt mere end rigtigt, siger chokolade- og isfabrikanten til mediet.

De nye ismuligheder er også nævnt i 2019-regnskabet for Peter Beier Chokolade. Dér påpeger ledelsen i sine bemærkninger, at isen har været med til at afbøde de negative effekter af coronasituationen.

- Selskabet er påvirket af covid-19-epidemien, der blandt andet har medført, at et antal butikker har været lukket siden udbruddet og andre butikker med caféer ikke har haft fuld aktivitet. Som følge af forøget internethandel samt succesfuld implementering af nyt is-koncept er resultatet for den forløbne del af 2020 på niveau med samme periode i 2019, hedder det.

Peter Beier Chokolade havde i 2019 et resultat før skat på godt to millioner kroner, mod 760.000 kroner året før.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094