23948sdkhjf

Good Food Group gør klar til at flytte

Fødevarekoncernen Good Food Group er vokset ud af rammerne i sit hovedkvarter i Vejle og bliver nødt til at flytte inden for et år eller to.

Det fortæller koncernens nye topchef, Lillie Li Valeur, som sammen med cirka 60 administrative medarbejdere holder til på herregården Store Grundet i Vejle.

- Vi kan simpelthen ikke være flere her, så vi skal have fundet et nyt hovedkvarter, for vi får også behov for at ansætte nye medarbejdere, ikke mindst til det strategiske arbejde. Det skal være her i Vejle-området, hvor de fleste af vores medarbejdere bor, påpeger Lillie Li Valeur.

Det nuværende hovedkvarter er stadig ejet af Otto Christensen, som i slutningen af 2018 solgte Good Food Group til kapitalfonden Maj Invest, men som altså beholdt bygningerne. Det er en lejekontrakt, som virksomheden kan komme ud af, når det passer, oplyser hun.

Otto Christensens søn Torben Christensen var direktør for Good Food Group indtil 10. marts i år, hvor Lillie Li Valeur tog over. I forbindelse med skiftet blev det aftalt, at Good Food Group kan trække på hans viden "i en periode derefter", og det har den nye direktør flere gange benyttet sig af.

- Hvis der er nogle spørgsmål, så ringer jeg til Torben, fortæller Lillie Li Valeur.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078