23948sdkhjf

Rawbite skifter direktør - og den sidste stifter er væk

Den danske nøddebar-producent Rawbite, der i 206 blev overtaget af tyske Bahlsen, har med virkning fra tirsdag fået ny direktør i form af Matthias Harlfinger. Tyskeren afløser Annette Horváth, det har stået i spidsen for Rawbite i tre år og sørget for en succesfuld integration af virksomheden i Bahlsen Group.

Det fortæller Rawbite i en pressemeddelelse.

Den nye direktør kommer lige som sin forgænger fra Bahlsen Group, og han flytter derfor med jobskiftet fra Hannover til København for at indtage chefstolen i Rawbites hovedkontor i Gentofte.

Sammen med salgsdirektør Frank Bach Rasmussen skal Matthias Harlfinger fortsætte fremgangen for den dansk-udviklede, økologiske frugt- og nøddebar på de vigtigste internationale markeder - herunder digitalt, hvor den tyske webshop ifølge pressemeddelelsen i 2020 har tegnet sig for en vækst på 75 procent i forhold til samme periode sidste år.

Rawbite planlægger at flytte sin produktion til nye og større rammer fra nytår, efter en årrække med produktion hos chokoladeproducenten Summerbird på Fyn. Processen med at finde nye produktionsfaciliteter er i fuld gang, og det ligger helt fast, at det bliver i Danmark, fastslår virksomheden.

Samtidig med Annette Horváths farvel træder også medstifter Rolf Nolsøe Bau ud af direktionen og bestyrelsen hos Rawbite, som siden nytår har været 100 procent ejet af Bahlsen Group.

- Efter mere end 10 år med Rawbite - fra vi sad og blandede nødder på køkkenbordet og til i dag - føler jeg, at det er tid til at kaste mig over nye projekter i mit liv. Jeg er glad for og stolt over, at vi er lykkedes med dette vilde projekt, og at Rawbite i dag er en på alle måder international virksomhed med en stærk organisation i ryggen.

- Jeg er sikker på, at Rawbite vil vokse sig endnu større under den nye ledelse med de oprindelige visioner, værdier og opskrifter i bagagen, siger Rolf Nolsøe Bau.

Han stiftede Rawbite i 2009 sammen med to venner, Morten Fullerton og Nikolaj Lehmann. De to medstiftere forlod virksomheden i 2018, efter at trekløveret  i december havde solgt hovedparten af virksomheden for et beløb i omegnen af 100 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079