Jysk mikrobryggeri udvider med stort bryggeri i København
Bryggeriet bliver suppleret med en restaurant med plads til 350 gæster, og med en af Danmarks første tankbarer, der kan servere øl direkte fra tankene. I alt et projekt på cirka 1.000 kvadratmeter.
- Vi går efter at skabe en oplevelse. Som udgangspunkt bygger vi et bryggeri, og heromkring bliver der opbygget en bar og restaurant. Konceptet med Åben er, at vi skal se processerne, og det tager vi et skridt videre, siger Philip Hulgaard til avisen.
Han stiftede bryggeriet Åben sammen med kammeraten Johannes Karstoft, der nu har valgt at koncentrere sig om sit landbrug, men fortsat leverer malt til bryggeriet, nævner Jydske Vestkysten.
Åben blev i 2019 kåret som Årets Bryggeri af danske Ølentusiaster. Det var med til at sikre et 2019-overskud på knap 300.000 kroner. Bryggeriet i Kolding skal efter planen fremover brygge såkaldt spontantgæret øl, som typisk brygges i mindre mængder.