Jakobsens blev solgt - nu bliver honning til havregryn
Skandinaviens største honningproducent, Jakobsens fra Aulum i Vestjylland, blev for nyligt solgt til fødevarevirksomheden Good Food Group.
Nu skal andet end honning formentlig have Jakobsen-navnet, skriver Midtjyllands Avis.
- Vi bevarer 'Jakobsens' som et brand, og da Good Food Group gerne vil være stærk på morgenmadsprodukter, kan det være, at Jakobsens navn også bliver bredt ud til andre produkter inden for morgenmad. Det kan være havregryn eller marmelade, som i forvejen er et af Good Food Groups produkter. Det er et ønske at bygge videre på Jakobsens brand, siger Helle Reinevald, direktør med ansvar for produktudvikling og e-handel.
Jakobsens tilbyder et stort sortiment af konventionelle, økologiske og fairtrade-honninger samt agavesirup til detail, catering og industri.
I 2019 gik virksomheden ind i to nye produktkategorier, bolcher og dressinger. Flere produkttyper kan nu være på vej.
Produkterne fra Jakobsens sælges primært i Skandinavien, men de seneste år er har virksomheden også taget fat på eksport til flere europæiske lande og Kina.
Jakobsens blev stiftet i 1996 af biavler Knud Hvam og tidligere detailindkøber Jan Jakobsen.