23948sdkhjf

Nyt låg med fokus på oxidation

Dansk Transport Emballage er klar med et nyudviklet låg, som gør det muligt at opbevare fødevarer stabiliseret ved nul procent O2.
Oxygen (O2) er hovedårsagen til mange problemstillinger i fødevareindustrien såsom misfarvning, forrådnelse, harskning af fedt samt tab af smag.

Derfor har fødevareindustrien en stadig stigende interesse, for opbevaring af produkter ved et stabilt miljø. Dette uden de negative påvirkninger fra oxygen.

Til dette formål er Dansk Transport Emballage klar med et nyudviklet låg.

- Låget er oprindeligt udviklet med henblik på en luft- og vandtæt opbevaring af blandt andet elektronik. Videreudvikling af disse har muliggjort at benytte vores modul til at opbevare fødevarer stabiliseret ved nul procent O2, siger Michael Kragh fra Dansk Transport Emballage.

Det luft- og vantætte låg tillader lagring ved nul procent O2 i op til 13 måneder. Ifølge Michael Kragh sikrer det et mere æstetisk udseende og fjerner både dårlig lugt og smag forårsaget af harsk fedt.

- Vort produkt differentierer sig fra andre på markedet ved, at det tillader opbevaring af forholdsvis store mængder. Det er heller ikke ment som en konkurrent til detailpakkede produkter, men mere som en intern opbevaring af O2 sensitive produkter. Beholderne har en volumen på 610 l., og kan stables op til 5 meter i højden, hvorfor de er yderst pladsbesparende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063