Konkurssalg: Stadig 50.000 stykker fjerkræ på Dan Ducks lager
Ejerne af det konkursramte andeslagteri Dan Duck i Struer arbejder stadig på at få solgt store mængder fjerkræ, som virksomheden havde på frostlager ved konkursen i april.
Det fortæller virksomhedens tidligere ejer, Hardy Eskildsen, til Dagbladet Holstebro-Struer,
Han og hans kompagnoner fra Dan Duck-tiden købte i maj lageret af konkursboet og
KØBT FOR UNDER EN MILLION
Hardy Eskildsen og de to øvrige ejere af Dan Duck, grisehandleren Jesper Krogh Madsen og Henrik Fobian fra Hvidebæk Slagteri, købte hele slagteriets lager af konkursboet for under en million kroner.
Lageret var bogført til en værdi på næsten 10 millioner kroner.
Salget af det frosne fjerkræ har Dansk Gourmetkød overladt til Martin Daasbjerg, den oprindelige ejer af slagteriet.
etablerede selskabet Dansk Gourmetkød, som siden har forsøgt at afsætte kødet.
- Det gik rigtig godt, men da corona kom igen, var det slut med julefrokoster og slut med kunder, der ville købe andebryst i de mængder, vi taler om, fortæller Hardy Eskildsen til avisen.
Han anslår, at der er 10-12 tons tibage, og at det alt i alt drejer sig om cirka 50.000 stykker fjerkræ.