23948sdkhjf

Fødevaregrossist har rundet en million kilo

Med et salg på cirka 1,2 millioner kilo fødevarer i 2021 har fødevaregrossisten Cheport Cheese i Hellebæk for alvor etableret sig i branchen.

Og det uden at have en eneste fødevare liggende på hylden, skriver Helsingør Dagblad om virksomheden, som Kenneth Blok stiftede i 2003.

Efter at være begyndt med oste, handler han nu også med pølser, skinker og andre specialvarer. Kunderne er især danske grossister, supermarkedskæder og virksomheder, men der er også svenske og norske kunder i kartoteket.

Cheport Cheese med tre ansatte producerer intet selv og ser som regel slet ikke produkterne. Når en ordre tikker ind, bliver den sendt videre til en af Cheport Cheeses mange producenter rundt omkring i Europa, skriver Helsingør Dagblad.

- Det er på en måde vores styrke, at vi intet har liggende på hylden. Vi har aldrig fødevarer, der er ved at gå over dato, og som vi derfor bliver nødt til at sælge ud af, siger Kenneth Blok til mediet.

I det seneste regnskabsår, der sluttede med udgangen af september 2021, rundede overskuddet i Cheport Cheese en million kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08