23948sdkhjf

Bryggeriforeningen skal have ny direktør

Bryggeriforeningens direktør gennem de seneste 26 år, Niels Hald, går på pension til sommer.

Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

- Til sommer fylder jeg 70 år og synes, at det er et godt tidspunkt at sige pænt farvel og tak til en fantastisk branche med smagfulde drikkevarer, stolte danske traditioner og en rodfæstet cirkulær tankegang. Selv om det har været en svær beslutning, glæder jeg mig til at bruge mere tid på familien og fritidsinteresserne, siger Niels Hald.

Da han blev direktør i Bryggeriforeningen i 1996, kunne medlemmerne samles omkring et spisebord. Siden har Danmark gennemgået en sand øl-revolution, og i dag er 62 bryggerier og tapperier fra hele landet medlem af Bryggeriforeningen.

Globalt har danske bryggerier og tapperier en omsætning på 75 milliarder kroner og beskæftiger næsten 50.000 mennesker. Branchen bidrager årligt til det danske samfund med over 10 milliarder kronera gennem skatter og afgifter samt værdiskabelse, konstaterer foreningen.

Jeg beklager oprigtigt, at Niels har meddelt mig, at han stopper. Fra mig personligt og på vegne af hele bestyrelsen skal der lyde en uforbeholden tak til Niels for hans store indsats, hvor han dygtigt og engageret har repræsenteret vores branche og medlemsvirksomheders interesser, siger siger formand for Bryggeriforeningen og administrerende direktør for Carlsberg Danmark Peter Haahr Nielsen i pressemeddelelsen.

Niels Hald fortsætter som direktør indtil sommer, og der bliver nu sat gang i en proces, der skal føre til en afløser.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109