23948sdkhjf

Æg-ægtepar rejste 400.000 kroner på 18 minutter

Ægproducenten Dueholm i Skanderborg har på bare18 minutter rejst 400.000 kroner via lån fra 107 forbrugere på Coops crowdfundingplatform.

Pengene skal gå til udvikling af en ny forsøgsstald, hvor Dueholm vil finde ud af, om der kan skabes mere skånsomme produktionsforhold for de æglæggende høns.

Ifølge Susanne Poulsen, der ejer Dueholm sammen med sin mand, er den såkaldte crowdlending en rigtig god finansiering, fordi den bidrager til en tættere kontakt med forbrugerne.

- Det er vigtigt for os at involvere forbrugerne i vores arbejde og få flere interessenter, som har lyst til at følge med i, hvordan vi arbejder for at forbedre hønsevelfærden i hverdagen. Samtidig er det rart, at vi også kan give forbrugerne en fornuftig rente på deres investering, fortæller Susanne Poulsen i en pressemeddelelse.

De 107 forbrugere har hver investeret mellem 1.000 og 5.000 kroner og får en rente på 1,9 procent med en løbetid på 18 måneder.

Dueholm-lånet er ifølge Nicolai Jæpelt, chef for Coop Crowdfunding, det femte inden for det seneste år, som er fuldtegnet på under en time via platformen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11