23948sdkhjf

To kartoffelkæmper smelter sammen og har nyt navn klar

Den ventede fusion mellem de to kartoffelmelsfabrikker AKS i Toftlund og AKM i Brande bliver nu med sikkerhed en realitet, efter at virksomhederne på hver sin ekstraordinære generalforsamling har givet grønt lys.

Det skriver JydskeVestkysten, som også fortæller, at det nye navn for den fusionerede virksomhed bliver Andelskartoffelmelsfabrikken Danmark, AKD.

Hos AKS konstaterer formand Peter C. Petersen, at der ikke er udsigt til, at fusionen vil betyde nedskæringer på fabrikken i Toftlund, tværtimod.

- Vi kommer til at ekspandere på fabrikken i Toftlund. Det kommer ikke til at ske på en gang, men i løbet af de næste tre-fire år, siger han til avisen og peger på, at i løbet af de seneste seks år er antallet af medarbejdere på AKS steget fra 35 til 45.

Det nye selskabs bestyrelse bliver valgt på AKD’s første ordinære generalforsamling i juni. Indtil da vil bestyrelsen bestå af alle bestyrelsesmedlemmerne fra AKM og AKS. Peter C. Petersen er konstitueret som formand og AKM-formand Martin Arvad som næstformand i den midlertidige bestyrelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126