23948sdkhjf

Nyt netværk for lokale fødevareproducenter er på vej

Små og mellemstore sjællandske fødevarevirksomheder bliver nu inviteret med i et nyt netværk med navnet Kulinarisk Erhvervsnetværk, som kickstartes med en konference 5. april.

Det fortæller Erhvervshus Sjælland i en pressemeddelelse.

 Netværket får fokus på virksomheder, der arbejder med lokalt forankret fødevareproduktion "af høj kulinarisk kvalitet".

- Kulinarisk Erhvervsnetværk er et nyt initiativ, der samler fødevarevirksomheder, uddannelsesinstitutioner og erhvervsfremmeaktører på tværs af Sjælland med det formål  at skabe vækst, udvikling, dynamik, konkurrencekraft og innovative løsninger i virksomhederne, hedder det i pressemeddelelsen.

Bag det nye netværk står NCLF - Nationalt Center for Lokale Fødevarer, Erhvervshus Sjælland, Bio Change Zealand, Knowledge Hub Zealand, Professionshøjskolen Absalon, Food & Bio Cluster Denmark og Odsherred Kommune.

Det kulinariske erhvervsnetværk er både en digital platform og et fysisk mødested. På den digitale platform kan deltagerne eksempelvis dele viden om forædling eller forarbejdning af særlige fødevarer, og den fysiske del består af to årlige konferencer, hvor der er mulighed for at debattere relevante temaer.

På den indledende heldagskonference i Nykøbing Sjælland 5. april er temaet "Potentialet i en kort værdikæde og erfaringer med lokale samarbejder på tværs af værdikæder".

Tilmelding kan ske her: Netværk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078