Grillkødsfabrik sætter turbo på
Danish Crowns forædlingsfabrik i Sdr. Felding gør klar til grillsæsonen med nye pakkekræfter og et nyetableret weekendhold. 10 nye ansatte har bragt det samlede antal medarbejdere op på 75.
Det skriver Herning Folkeblad.
Fabrikken vil nu producere syv dage om ugen mod hidtil seks. Og alt i alt bliver fabrikkens samlede ugentlige driftstid øget med 55 procent, fra 43 til 67 timer, skriver folkebladet.
- Især forrige sommer blev vi en smule overrumplet, da danskerne skruede op for grillen. Pludselig strømmede det ind med ordrer, og vi måtte etablere et nathold på tre dage midt i sommerferien. Nu har vi så sørget for at komme på forkant denne gang, siger fabrikschef Preben Holm Jensen til mediet.
Samtidig har en ny skinpack-maskine næsten tredoblet kapaciteten i pakkeriet. De to gamle maskiner kunne håndtere cirka 30 produkter i minuttet, hvor den nye kan klare op til 84, når den bliver presset fuld ud, nævner fabrikschefen.