23948sdkhjf

Nyt cateringfirma indtager traditionsrige lokaler

Virksomheden Procater ApS er flyttet ind på Ribevej 6 i Randers, hvor Børge Porup Fødevarer tidligere havde hjemme.
Procater ApS har fået til huse i næsten historiske lokaler, efter den nystartede cateringvirksomhed er flyttet ind på Ribevej 6 i Randers, hvor Børge Porup Fødevarer A/S tidligere havde hjemme.

- Da Børge Porup rømmede lokalerne, så vi en mulighed i at købe faciliteterne med henblik på at starte en virksomhed, der bestræber sig på at være den billige, fleksible og kundemindede udbyder på det danske catering grossistmarked, siger Michael Laursen, som startede Procater i april sammen med Gitte Præst, til Randers Amtsavis.

Procater henvender sig til blandt andet til caféer, restauranter og fast food-forretninger med en velkendt produktpalette fra både ind- og udland. Og omgivelserne fejler altså heller ikke noget.

- Vi råder over 1.400 kvadratmeter virksomhedsareal. Vi har egne køle-/frysebiler og kan derfor levere direkte til vores kunder. Den første tilbudsavis er allerede sendt ud, og de første kundemøder er i hus. Så nu er Procater for alvor ved at være på benene, lyder det fra Gitte Præst.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078