23948sdkhjf

Foodfestival sætter fokus på lokale fødevarer

I denne uge holdes den tværkommunale foodfestival Madmødet i Midt- og Vestjylland, og et af formålene er at sætte fokus på de mange lokale fødevarer, som produceres i området.

Derfor er der i år søsat et nyt koncept, som skal få restauranter og storkøkkener til at sætte lokale råvarer på menuen.

- I løbet af uge 20 bliver mange tusinde mennesker bespist i kantiner og på restauranter her i Midt- og Vestjylland, så derfor fik vi ideen til at få så mange som muligt til at sætte fokus på lokale fødevarer, og dermed gøre opmærksom på de mange kvalitetsfødevarer, som dyrkes og fiskes her i området. 

.- Derfor har vi inviteret storkøkkener og restauranter til at deltage i Madmødet 2022 på denne måde, fortæller Susanne Nors, chef for Business Region MidtVest, som er arrangør af Madmødet 2022.

Madmødet holdes i de syv midt- og vestjyske kommuner Ringkøbing-Skjern, Skive, Lemvig, Struer, Herning, Holstebro og Skive.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062