23948sdkhjf

Pommes frites-kæmpe gik otte millioner tilbage på bundlinjen

Effekten af covid-19 kan aflæses på både omsætning og resultat, vurderer ledelsen hos Flensted Food Group
Foodservicekunderne står for en tredjedel af Flensted Food Groups omsætning. Det oplyser direktør Lene Rasmussen. Hun vurderer, at det kostede virksomheden 25 millioner kroner på omsætningen i 2021, at kantiner og restauranter måtte holde lukket på grund af covid-19.

Virksomheden, der har to produktionssteder i Skovlund mellem Varde og Grindsted, ...
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085