Når direktør Pernille Bang-Löwgren konstaterer, at Lantmännen Schulstad har fået et meget mere effektivt bageri, tænker hun ikke kun på gevinsten ved at lukke bageriet i Viborg i 2020 og opføre en ny bagelinje i Avedøre.
Hun nævner således, at en lille ting har fået afgørende betydning på koncernens andet danske bageri, der ligger i Pandrup.
- De...
Lille Schulstad-justering giver 1.900 ekstra brød på 38 minutter
- På de 38 minutter, vi har skåret af omstillingstiden, kan vi lave 1.900 ekstra brød - det er alligevel en hel del, siger Pernille Bang-Löwgren. Foto: Schulstad
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement