23948sdkhjf

Professionelle køkkener kan igen få masser af inspiration på messe

Dagrofa Foodservice er igen ved at gøre klar til sin årlige inspirationsmesse med navnet Casual Dining, som i år foregår i Bella Centret i København 28. september.

Messen for Danmarks professionelle madfolk har denne gang undertitlen "Sammen om fremtidens tallerken". 

Der bliver sat fokus på de store forandringer på både den globale og den lokale madscene med indlæg om blandt andet klima, plantebaserede proteiner, animalske proteiner og dyrevelfærd.

Arrangørerne oplyser, at der bliver mulighed for at opleve over 75 leverandører og taler om bæredygtighed samt at møde repræsentanter for Dagrofa Foodservices nye kokketeam.

Blandt paneldeltagerne er Ninna Bundgaard Christensen, der er køkkenchef på hotellet Sinatur Haraldskær, Bo Frederiksen, der er faglig chef i Meyers Madhus,  og Grambogård-direktør Niels Beier.

Det er ifølge Niels Miles Frandsen, administrerende direktør i Dagrofa Foodservice, en helt bevidst strategisk satsning, at Casual Dining i år får et nyt og opgraderet koncept:

- Casual Dining markerer, at vi for alvor har taget hul på en ny strategi, hvor vi gerne vil endnu tættere på vores kunder. 

- Vi skal i langt højere grad inspirere og servicere restauranternes kokke, og vi skal samtidig arbejde meget mere sammen med vores leverandører om at tilbyde et relevant og attraktivt sortiment. Derfor indeholder Casual Dining i år mange elementer, hvor strategien bliver ført ud i livet, siger han i en pressemeddelelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125