Det er slut med at træde hinanden over tæerne på Oles Gård.
I 11 år har medarbejderne langet pizza efter pizza ud af den store brændeovn på gården i Hammel, mens de nærmest hver dag har stået i vejen for hinanden.
I maj måned rykkede Ole Christian Olesen teltpælene op og flyttede hele sin pizzaproduktion til en nyrenoveret fabrik i Thorsø – godt ...
Pizzafabrik er blevet semiautomatisk- kun én maskine har overlevet flytteturen
I maj flyttede Ole Christian Olesen sin forretning til en fabrik ved Hammel. Det har effektiviseret produktion uendeligt meget, fortæller pizzamageren.

På den nye fabrik kan Oles Gård producere mellem 1600 til 2000 pizzaer om dagen. Foto: Simon Taarnskov Aabech
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement