Danskerne er ellevilde med de små pølsehorn. Det mærker man tydeligt hos Easyfood, som i fjor solgte godt og vel 60 millioner pølsehorn på hjemmemarkedet.
Et salg i den skala lægger naturligvis beslag på vigtig produktionskapacitet, men det er der taget hånd om i den trendsættende bagerivirksomhed fra Kolding.
Easyfood har bygget en hal på ...
Her laver de 35.000 pølsehorn i timen
Easyfood har købt verdens største og mest automatiserede linje til produktion af pølsehorn

Der er konstant bud efter Svend Overgaard, som har været arkitekt på projekt pølsehornslinje til over 100 millioner kroner. Foto: René Wibholdt
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement