Danish Crown udvider sit sortiment af kød med lanceringen af et nyt kebab-produkt, skriver koncernen i en pressemeddelelse.
Burger er menuen ved omkring fire procent af alle måltider i Danmark, mens pitabrød og wraps til sammen står for omkring tre procent ifølge tal fra Landbrug og Fødevarers madtracker.
Med "Kebab Boost" ønsker kødgiganten, at ...
Danish Crown træder ind på nyt marked
Med et nyt kebab-produkt vil kødgiganten ramme de danskere, der er vilde med wraps og pitaer
Danish Crowns nye kebab-produkt består af kalveyderlår i strimler med en marinade af paprika, hvidløg, gurkemeje, ingefær, koriander, sellerifrø og chili. PR-foto: Danish Crown
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement