23948sdkhjf

Fødevareklubber slutter sig sammen

​Bager/Møllerlandsklubben og Sukker/Chokoladegruppen slutter sig sammen i fælles landsklub for det fødevareindustrielle område.
Den fødevareindustrielle Landsklub blev dannet i Vejle i fredags som en sammenslutning af Bager & Møllernes Landsklub af 2009 og Sukker & Chokolade gruppen. Begge de hidtidige landsklubbers medlemmer er dækket af Fødevareforbundet NNF's overenskomst med DI på området, oplyser Fødevareforbundet NNF.

- Vi har i det hele taget mange lighedspunkter, og så kan vi tale med en større stemme, når vi lægger os sammen, siger Peer Sørensen, fællestillidsrepræsentant på Odense Marcipan.

Anette Sønderby Larsen fra Kelsen Bisca skifter formandsjobbet for bager/møller klubben ud med topposten i Den Fødevareindustrielle Landsklub.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099