23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Workshop omkring mærkning af fødevarer

I alt DKK 3.750 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

Som noget nyt afholder Teknologisk Institut workshops omkring mærkning af fødevarer, hvor deltagerne enten på egen hånd eller i mindre grupper arbejder med mærkning af egne produkter og/eller egne problemstillinger. Antallet af deltagere på workshoppen vil være lavt for at sikre, at der er god tid til at arbejde med deltagernes individuelle problemstillinger og udfordringer i forhold til mærkning.

Forudsætninger
Der vil ikke være undervisning i de generelle mærkningsreglerne på workshoppen. Det er derfor en forudsætning, at deltagerne enten har erfaring med mærkning af fødevarer eller tidligere har gennemført i 2-dages kurset "Mærkning af fødevarer".

Deltagerprofil
Kurset er for alle personer, som sidder med ansvar for mærkning og markedsføring af fødevarer.

Indhold
Workshoppen varer 4 timer, og indholdet tilpasses deltagernes behov 100%. Emner kan eksempelvis være

  • Allergener
  • Næringsberegninger
  • Økologimærkning (EU/DK/3. lande)
  • Udarbejdelse af færdige deklarationer
  • Hjælp til anvendelse og vurdering af anprisninger
  • Kan vores produkter bære Nøglehulsmærket og/eller fuldkornslogo?
  • Reglerne omkring tilsætningsstoffer og vurdering af grænseværdier
  • Beregning af QUID
  • osv.
  • osv.
  • osv.

Det er en forudsætning, at deltagerne sender en kort beskrivelse af de problemstillinger, de ønsker at arbejde med senest 2 uger inden workshoppen afholdes, så vi kan være forberedt bedst muligt.

Hvis deltagerne har været på kurset "Mærkning af fødevarer" inden for 6 måneder, reduceres prisen for workshoppen med 50%.

For yderligere information kontakt

Sektionsleder Inger Olesen
Telefon: +45 72201884

Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

FA
Fødevareteknologi Aarhus
Kontorelev
+45 72201900 foedevareteknologi@teknologisk.dk

Undervisningsadresse

Høje-Taastrup Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047