Workshop omkring mærkning af fødevarer
I alt DKK 3.750 ekskl. moms
Som noget nyt afholder Teknologisk Institut workshops omkring mærkning af fødevarer, hvor deltagerne enten på egen hånd eller i mindre grupper arbejder med mærkning af egne produkter og/eller egne problemstillinger. Antallet af deltagere på workshoppen vil være lavt for at sikre, at der er god tid til at arbejde med deltagernes individuelle problemstillinger og udfordringer i forhold til mærkning.
Forudsætninger
Der vil ikke være undervisning i de generelle mærkningsreglerne på workshoppen. Det er derfor en forudsætning, at deltagerne enten har erfaring med mærkning af fødevarer eller tidligere har gennemført i 2-dages kurset "Mærkning af fødevarer".
Deltagerprofil
Kurset er for alle personer, som sidder med ansvar for mærkning og markedsføring af fødevarer.
Indhold
Workshoppen varer 4 timer, og indholdet tilpasses deltagernes behov 100%. Emner kan eksempelvis være
- Allergener
- Næringsberegninger
- Økologimærkning (EU/DK/3. lande)
- Udarbejdelse af færdige deklarationer
- Hjælp til anvendelse og vurdering af anprisninger
- Kan vores produkter bære Nøglehulsmærket og/eller fuldkornslogo?
- Reglerne omkring tilsætningsstoffer og vurdering af grænseværdier
- Beregning af QUID
- osv.
- osv.
- osv.
Det er en forudsætning, at deltagerne sender en kort beskrivelse af de problemstillinger, de ønsker at arbejde med senest 2 uger inden workshoppen afholdes, så vi kan være forberedt bedst muligt.
Hvis deltagerne har været på kurset "Mærkning af fødevarer" inden for 6 måneder, reduceres prisen for workshoppen med 50%.
For yderligere information kontakt
Sektionsleder Inger Olesen
Telefon: +45 72201884