Audit af HACCP-systemer
I alt DKK 8.900 ekskl. moms
Audit af HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed omfatter flere elementer end almindelig audit. Disse elementer trænes gennem audit af et konkret HACCP-system, så deltagerne får værktøjer til at planlægge, gennemføre, rapportere og følge op på audit med fokus på HACCP og fødevaresikkerhed.
Udbytte
• Værktøjer til planlægning, gennemførelse og rapportering af HACCP-audit
• Værktøjer til systematisk udvælgelse af relevante stikprøver
• Overblik over de aktiviteter, der gør HACCP-audit til mere end almindelig systemaudit
• Indsigt i, hvordan HACCP-audit kan bidrage til vedligeholdelse og løbende forbedringer af ledelsessystemet for fødevaresikkerhed
Deltagerprofil
Personer, der skal udføre intern audit eller leverandøraudit af HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed fx i henhold til ISO 22000, BRC, IFS eller FSSC 22000.
Dybtgående kendskab til HACCP og grundlæggende kendskab til auditteknik er en forudsætning for at opnå optimalt udbytte af kurset.
Prisen inkluderer
Et eksemplar af ISO 22000-standarden.
Underviser
Lone Sass Mortensen er M.Sc. Food Science og lead assessor. Hun har arbejdet med HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed siden 1993, bl.a. ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Fungerer som rådgiver, sparringspartner og underviser for virksomheder i fødevarekæden.
Indhold
Gennem audit af et konkret HACCP-system, trænes:
• gennemførelse af audit på de indledende trin til brug for risikofaktoranalysen og på selve risikofaktoranalysen
• udarbejdelse af checklister til audit af HACCP-systemets efterlevelse og effektivitet, herunder basisprogrammer (PRR'er) samt HACCP-planer - kritiske styringspunkter (CCP'er) og operationelle basisprogrammer (OPRP'er)
• rapportering af audit - afvigelser og udarbejdelse af auditrapporter i relation til HACCP og fødevaresikkerhed
For yderligere information kontakt
M.Sc. Food Science, Lone Sass Mortensen
Telefon: +45 72201483