HACCP - Refresher
I alt DKK 5.600 ekskl. moms
Et kursus for HACCP-teamet, hvor den gamle og måske lidt støvede HACCP-viden bliver genopfrisket og ført ajour med de nye tilgange, begreber og standarder, der er kommet til omkring HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed, siden man sidst var på HACCP-kursus.
Udbytte
Efter kurset kan deltagerne og deres virksomheder demonstrere overfor eksterne og tredje parts auditorer, at HACCP-teamets viden om og forståelse af HACCP er blevet vedligeholdt og ajourført.
Deltagerprofil
HACCP-teamledere og -medlemmer, der skal have genopfrisket og ajourført deres HACCP-viden, men ikke har brug for at starte helt forfra på et fuldt HACCP-kursus, fordi de har arbejdet med HACCP gennem flere år og/eller deltaget på HACCP-kurser tidligere.
Underviser
Lone Sass Mortensen M.Sc. Food Science og lead assessor. Har arbejdet med HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed siden 1993, bl.a. ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Fungerer som rådgiver, sparringspartner og underviser for virksomheder i fødevarekæden.
Indhold
Genopfriskning af HACCP-principperne
Opdatering - herunder nye begreber og tankegange:
• Standarder - FSSC 22000, BRC, IFS, ISO 22000 m.fl.
• PRP - basisprogrammer
• Input til risikofaktoranalysen
• Risikofaktoranalysen - risikofaktoridentifikation og -vurdering
• Acceptable niveauer
• Styrende foranstaltninger
• Operationelle basisprogrammer (OPRP'er)
• HACCP-plan - Kritiske styringspunkter (CCP'er)
• Verifikation og validering
For yderligere information kontakt
M.Sc. Food Science, Lone Sass Mortensen
Telefon: +45 72201483