23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ST Steel leverer kvalitetsrør til vandrensningsanlæg

ST Steel har netop leveret et specialdesignet rør til et avanceret vandrensningsanlæg. Med syrebehandling for maksimal holdbarhed og tredjepartskontrol via Non-Destructive Testing (NDT) garanterer vi højeste kvalitet. Vil du vide mere om, hvordan vores skræddersyede løsninger kan optimere dit projekt?

Hos ST Steel har vi netop afsluttet produktionen af et specialdesignet rør til et avanceret vandrensningsanlæg. Dette rør, som ses på billedet, er nu færdiggjort og klar til at blive sendt til syrebehandling, en proces der sikrer optimal holdbarhed og korrosionsbeskyttelse.

Når syrebehandlingen er gennemført, vil røret være klar til den endelige montering, hvor det vil spille en central rolle i at sikre effektiv og bæredygtig vandrensning. For at garantere højeste kvalitet er emnet desuden blevet underlagt en Non-Destructive Testing (NDT) kontrol udført af en uvildig tredjepart. Denne grundige kontrolmetode sikrer, at røret opfylder alle relevante standarder og specifikationer. Den eksterne partner kan levere fuld dokumentation for projektet, hvilket giver vores kunder ekstra sikkerhed og gennemsigtighed.

Som altid har vi hos ST Steel lagt stor vægt på kvaliteten, og emnet er gennemgået en streng kvalitetskontrol udført af vores højt specialiserede og erfarne medarbejdere.

Vi er stolte af vores bidrag til projekter, der fremmer bæredygtige løsninger og høj teknisk standard. ST Steel står altid klar til at levere skræddersyede løsninger i verdensklasse, der opfylder vores kunders unikke behov.

Vil du vide mere om, hvordan vores skræddersyede løsninger kan optimere jeres projekt?

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan  skræddersyede løsninger for at optimere jeres projekt

ST Steel ApS
Jernet 15
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42001724

Kontaktperson

JN
Jonas Nielsen
jt@ststeel.dk

Send til en kollega

0.032