23948sdkhjf

DSB hyrer foodtech-startup

Foodtech-startupvirksomheden Noahs har indgået en ny aftale med en stor aktør. 

Tidligere på året landede virksomheden en aftale med Meny, men nu er det DSB, der skal samarbejde med Noahs. 

Det skriver Børsen

Noahs er blevet hyret ind som arkitekten, der skal tegne vejen for nye madboder på flere af landets stationer. Fra 25. oktober skal virksomhedens ideer samles i en restaurant på Roskilde station, der skal betjene DSB-kunder.

Noahs specialiserer sig i såkaldte "spøgelseskøkkener", der i udgangspunktet kan minde om andre takeaway-restauranter: Maden bestilles via app eller skærm og afhentes derefter i en afhentningsboks. 

Konceptet for Noahs er et køkken, der er specialdesignet, så de ansatte kan håndtere op til 16 forskellige køkkener med opskrifter. 

Til Børnsen beskriver Noahs adm. direktør Daniel Baven, at opskrifterne er detaljeret ned til et punkt, hvor de beskriver den måde, purløg skal snittes på.

Hvis restauranten bliver en succes, så afviser DSB’s adm. direktør for service & retail Martin Zunda ikke, at der kan etableres flere på sigt.

- Er det noget, kunderne tager vel imod, kan det være 15-20 stationer, fortæller han.

Om Noahs:

  • Foodtech teamet, som i 2020 etablerede Noahs, har tidligere skabt franchisekæden Lucky 13 i Thailand, som har eksisteret i mere end 10 år. 
  • Ejerkredsen består af de to kokke Daniel Baven og Carl Simonsen samt de to tech specialister Danny Cavender og Robert Engström og Peter Strøm, som er aktiv investor. Det er dem, der har udviklet Noahs franchise koncept.
  • I foråret 2021 kom Susan Nørgaard og Torben Frigaard Rasmussen fra iværksætter-huset Tanken 16 ombord som investorer. 
  • Alle 7 nøglepersoner er medejere af Noahs.

Kilde: Noahs

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078