23948sdkhjf

Specielt produkt hitter: Otte-dobler produktionen

Det er ikke en gang et år siden, at vennerne Thomas Hansen og Per Stenger lejede sig ind i et 50 kvadratmeter lokale for at give sig i kast med produktionen af beef jerky - tørret og krydret kød. 

Det gjorde de under navnet Kjø - altså kød på sønderjysk - og siden januar er produktet nu at finde hos 12 forhandlere i Danmark.

Produktet udspringer fra USA, men siden opstarten i januar har den danske succes altså givet makkerparret noget at tygge på, skriver Jydskevestkysten.

Så meget, at de 50 kvadratmeter snart udskiftes med 400 kvadratmeter, mens yderligere fem medarbejdere ansættes - så  det samlede antal ryger op på 13 ansatte.

Samtidig er begge stiftere nu på fuld tid i virksomheden.

I 2024 budgetterer de med en omsætning på 2,6 millioner kroner, lyder det i Jydskevestkysten. Planen er, at det danske marked skal vækste, og derefter vil de to iværksættere have først Skandinavien og siden resten af Europa og USA med.

- Vi tror på det her, og en del af den fremgang, vi har oplevet, skyldes nok også, at vi kan stole 100 procent på hinanden, lyder det ifølge avisen fra de to bagmænd.

Kjøs beef jerky er lavet af dansk okseinderlår

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081