Ikke kun de fysiske rammer bliver snart up-to-date hos Silkeborg Slagteren, som regner med at have en 1.500 kvadratmeter stor udvidelse på plads før sommerferien - et projekt til 20 millioner kroner.
Også indmaden er i høj grad fulgt med tiden.
Ifølge indehaver og direktør Ken Pedersen har Silkeborg Slagteren således i løbet af de seneste tre år ...
Kødfabrik har skiftet næsten alt udstyret
Silkeborg Slagteren har investeret 20 millioner kroner de seneste tre år
Rygeovnene er blandt de mange ting, der er blevet skiftet ud hos Silkeborg Slagteren - her produktionschef Per Bjerg i gang med at sætte pølser i en af ovnene. Foto: Silkeborg Slagteren
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement