23948sdkhjf

Ny whiskyproduktion på Ærø

Ærø Whisky forhandler og producerer selv whisky baseret på lokal ærøsk byg-malt og vand fra Søby.
Idemanden bag Ærø Whisky er Michael Nielsen, til daglig dokmester på Søby Værft, og i sin fritid inkarneret whiskykender. Af kærlighed til whisky og til Ærø har han nu påbegyndt produktionen af lokal whisky i den tidligere Nordea Bank i Søby.

Startskuddet lyder for alvor lørdag den 17. august, hvor bankboksen til de gyldne dråber åbner for kunder for første gang. Michael Nielsen vil her præsentere sin vision for sin nye virksomhed og vise det foreløbige udvalg frem.

Der er netop nu 1000 kg godt lokalt maltbyg på vej i hus til første års produktion af Ærø Single Malt.

- Har man lyst til at have sin egen 50 liter tønde med whisky, så kan man bestille den nu, og den er så tappeklar efter tre år på egetræsfad. Vi bruger ingen tilsætning, ingen farve, ingen koldfiltrering, en ægte ærøsk single malt, fortæller Michael Nielsen

Iværksætteren ser frem til at præsentere sin nye virksomhed for omverdenen og er desuden åben for at sælge andele i virksomheden til anden side, hvis der skulle være interesse herfor.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063