Selve ordet ”turnaround” lugter af, at der skal ske noget drastisk. En U-vending.
I mange tilfælde har den slags ført til massefyringer. Men det har ikke været tilfældet på Bryggeriet Vestfyen i Assens, hvor der i stedet bliver skruet på mange forskellige håndtag for at få vendt skuden efter mange år med underskud.
Læs også Efter tab på 71 m...
Fynsk bryggeri finder effektiviseringer uden jobtab
Uddannelse og fire dages arbejdsuge i lavsæsonen er i høj kurs på Bryggeriet Vestfyen i Assens
- I lavsæsonen har vi kørt fire dages uge, og det har vi egentlig været meget tilfredse med, siger Jette Andersen, adm. dir., Bryggeriet Vestfyen Foto: Bryggeriet Vestfyen
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement