23948sdkhjf

Mød fødevareindustriens top leverandører

Her vil du møde fødevareindustriens specialister indenfor hver deres branche.

SKADEDYRSBEKÆMPELSE






Avanceret alarmsystem er effektivt i skadedyrsbekæmpelse og -forebyggelse

Gammeldags rottebekæmpelse med fælder i depoter fanger kun 5-7 pct. af rotterne. Anticimex har udviklet et langt mere effektivt værn mod rotterne med Anticimex SMART - et avanceret alarmsystem, der overvåger og bekæmper rotter og andre skadedyr, så potentielle skadevirkninger holdes på et minimum.

Læs hele artiklen her

HYGIEJNE







Innovation, pålidelighed, bæredygtighed og hygiejne i fokus

Pålidelighed og innovativt design har sikret FUJI PACKAGING en førende position på markedet for Flowpakmaskiner til både mindre og større fabrikker indenfor Pharma og foodindustrierne i Europa.



Læs hele artiklen her

HYGIEJNE





Specialiseret udstyr til en krævende fødevarindustri

HSV Combi har på få år markeret sig som en af de førende på markedet for skræddersyede maskiner og procesanlæg til fødevareindustrien. Specialiseret udstyr til mejerier og osterier


Læs hele artiklen her

UDSTYRSLEVERANDØR










Står jeres automatisering af, træder GreenMatic til

GreenMatic yder førstehjælp til virksomheder med akutte udfordringer med deres automatisering, mens GreenPro har udviklet vandtæt og hygiejnisk tastatur til bl.a. fødevareindustrien.


Læs hele artiklen her

PROCESUDSTYR





Sådan nåede Beritechh 1,1 milliard i omsætning på tre år: Fra tankekspert til totalleverandør

Danske Beritech er på rekordfart vokset til at blive en stor spiller på området for procesudstyr til fødevarebranchen. Hemmeligheden bag succesen er at tiltrække dygtige medarbejdere, tilpasse sig markedet og udvikle skræddersyede løsninger til kunderne.

Læs hele artiklen her

VASKELØSNINGER



Et skræddersyet opvaskeanlæg er gavnligt for bundlinjen

De fleksible og højkomplekse opvaskeløsninger fra JEROS sikrer virksomheder i fødevareindustrien en hurtig og effektive vask samt desinfektion af deres løsdele fra procesanlæggene. Det øger ikke blot produktiviteten, men er også med til at spare vand, kemi og slid på enkeltdelene

Læs hele artiklen her

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125