23948sdkhjf

Sådan nåede Beritech 1,1 milliard i omsætning på tre år: Fra tankekspert til totalleverandør

Danske Beritech er på rekordfart vokset til at blive en stor spiller på området for procesudstyr til fødevarebranchen. Hemmeligheden bag succesen er at tiltrække dygtige medarbejdere, tilpasse sig markedet og udvikle skræddersyede løsninger til kunderne.

Der er sket meget, siden Beritech udelukkende var kendt for deres tankløsninger. I dag leverer virksomheden projektløsninger til både fødevare- og medicinalindustrien med enkelte projekter til over en milliard danske kroner.

Indenfor Pharma er de på kort tid blevet førende indenfor avancerede løsninger, såsom skids, PAU og platforme. Når det kommer til Food, er tanke til mejeribranchen stadig er del af produktprogrammet, men tæller nu også transportbånd og lifte samt en specialiseret Seafood-afdeling, der leverer udstyr og procesløsninger til bearbejdning af rejer, hvidfisk og laks.

Jess Kristensen, Sales Director i Beritechs Food-afdeling, tillægger virksomhedens agilitet stor betydning for de gode resultater: ”Vores evne til at tilpasse os markedet gennemsyrer alle aspekter af virksomheden. Vi har kapaciteten til at reagere hurtigt, så vi imødekommer kundernes behov, og det er én af årsagerne til vores store vækst.”

Ingeniørløsninger til Dairy og Seafood

Beritech har været kendt for design og produktion af tanke siden 1995 og har leveret til en række af de største mejerivirksomheder i verdenen, blandt andet i Norge, Sverige og USA.

I 2024 lancerede virksomheden en Seafood-afdeling og udvikler løbende nye maskiner specielt designet til denne industri – herunder procesudstyr til laks og ørred – hvilket vil styrke deres markedsposition indenfor branchen yderligere.

Specialviden og samarbejde driver værket

Beritech-navnet genopstår som firmanavn i 2020, da Bent Larsen køber en nødlidende maskinfabrik med 23 ansatte. I dag, knap 4 år efter, beskæftiger Beritech over 730 medarbejdere. En medarbejderstab, der består af specialiserede og erfarne folk.

”Vi har en yderst kompetent arbejdsstyrke, der spænder vidt fra stålbearbejdning og Engineering til produktion og Quality Assurance”, forklarer Jess Kristensen.

Hos Beritech er det alfa og omega at have et tæt samarbejde med kunderne gennem hele værdikæden fra indledende rådgivning og design til konstruktion, produktion, on-site installation og service. Det sikrer, at produkterne er skræddersyet til kundernes unikke behov og industriens krav. Jess Kristensen uddyber:

”Målet har hele tiden været, at vi kan håndtere projekterne fra start til slut indenfor virksomheden – det kan vi nu. Det betyder, at vi kan spille på hold med de største i branchen.”

En arbejdsplads med mennesket i centrum

Beritech bliver drevet som en ejerledet virksomhed med grundlægger Bent Larsen ved roret, og deres slogan ’Solutions Driven by People’ er ikke bare en frase:

”Vi værner om vores arbejdskultur og vægter aspekter som trivsel, arbejdsglæde og udvikling højt. Bag de gode resultater står vores medarbejdere, og de er den største grund til vores succes”, afslutter Jess Kristensen.

Beritech har vist sig som en virksomhed, der ikke blot følger med udviklingen, men også sætter dagsordenen inden for procesudstyr til fødevareindustrien. Deres agilitet og fremsynede forretningsstrategi placerer dem i en stærk position til at fortsætte den succesfulde kurs.

Beritech A/S

Grundlagt: 1995 (relanceret i 2020)

Hovedkvarter: Danmark

Beskæftiger: +730 medarbejdere

Lokationer: 6 på verdensplan

Industrispecialisering: Fødevareindustri og farmaceutisk industri

Årlig nettoindkomst (2023): 67,2 millioner DKK

Se mere på www.beritech.dk

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065