23948sdkhjf

Danske vineksperter lancerer ambitiøs vækstplan i Europa

Med ny erhvervsprofil ved roret udvider virksomheden Wineandbarrels sin europæiske ekspansion med en ambitiøs målsætning om at femdoble omsætningen, der i år forventes at runde 100 millioner.

Efter betragtelig succes i Nordeuropa sigter danske Wineandbarrels nu mod at udvide markedsandelen til hele Europa og på sigt resten af verden. 

Virksomheden, der specialiserer sig i vinudstyr, investerer samtidig et stort millionbeløb i opgradering af sine digitale salgskanaler, som blandt andet omfatter 15 internationale webshops. 

Den nye bestyrelsesformand er Hans-Kristian Højsgaard, der har over 35 års global ledelseserfaring i luksusvaresektoren, herunder som nuværende bestyrelsesformand for det britiske auktionshus Bonhams, der blandt andet ejer Bruun Rasmussen Kunstauktioner, og som bestyrelsesmedlem i Hotel d’Angleterre i København samt tidligere direktør for blandt andre Georg Jensen og Timex Group.

­ – Vi har aktivt søgt efter en topkvalificeret international erhvervsprofil med ekspertise inden for luksussegmentet. Hans-Kristian Højsgaard er den helt rette til at løfte vores forretning til nye højder og accelerere vores vækst med sin imponerende karriere og ledelsesmæssige bedrifter i Asien, Europa og USA. Hans store knowhow og omfattende netværk vil åbne døre globalt og skabe en spændende fremtid for vores virksomhed, udtaler Jakob Dau, stifter og administrerende direktør i Wineandbarrels i en pressemeddelelse.

Wineandbarrels er en  danskejet virksomhed, grundlagt af Jakob Dau i 2008. Virksomheden er en af Nordeuropas største forhandlere og distributører af vinudstyr som foruden 15 webshops i forskellige lande, har fysiske showrooms i Hillerød, Fredericia, Stockholm, Oslo og Düsseldorf.

Jakob Dau og Hans-Kristian Højsgaard har med Wineandbarrels’ internationale ekspansion sat sig en ambitiøs femårig målsætning om en femdobling af omsætningen, der i år forventes at runde 100 millioner kroner.

– Selv i et marked præget af fragmentering ser jeg store muligheder for vækst, og jeg er ikke bange for at drømme stort. Jeg ser det som yderst realistisk, at vi kan ramme målsætningen om at mangedoble vores omsætning og indtjening inden udgangen af årtiet, siger Hans-Kristian Højsgaard.

– Vi har store ambitioner om at blive førende i hele Europa med vores nye bestyrelsesformand ved roret. Vi stræber målrettet efter en betydelig vækst i omsætningen, men vores fokus rækker langt ud over ren profit. Vi værner også om vores værdier om trivsel, teamwork, passion, ansvarlighed og integritet, udtaler Jakob Dau.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078