23948sdkhjf

To topdirektører er fortid i Danish Crown

11.30 Opdateret med kommentar fra Tim Ørting Jørgensen


Allerede nogle dage før, han officielt tiltræder som adm. direktør i Danish Crown, har Niels Duedahl sammen med slagterigigantens bestyrelse svunget øksen over et lag i virksomhedens organisation.

Det indebærer, at Tim Ørting Jørgensen stopper med øjeblikkelig virkning som øverste chef for Danish Crowns såkaldte Business Unit, BU, og medlem af direktionen i slagterigiganten. Det samme gør Morten Rose-Nielsen som CFO for Danish Crown BU.

- Vi har behov for at bringe vores kerneforretning tættere på den øverste ledelse og reducere kompleksiteten i organisationen. Derfor har vi valgt at tage et ledelseslag ud, så vores centrale forretning kan arbejde direkte sammen med vores nye Group CEO. Vi har valgt at effektuere de her ændringer fra i dag, så vi kan komme så hurtigt på plads som muligt med det nye set-up, når vores nye Group CEO træder ind ad døren på mandag, siger bestyrelsesformand i Danish Crown Asger Krogsgaard i en pressemeddelelse.

Han sender en tak til de afgående direktører.

- De har været med til at tage nogle store og svære beslutninger for Danish Crown, og de har med effektiviseringsplanen Horizon bidraget til forbedringer, lyder det fra Krogsgaard.

Tim Ørting Jørgensen kom lige som den afgående Danish Crown-topchef Jais Valeur fra Arla Foods, og han nåede kun at få to år i toppen af slagterigiganten.  

Linkedin kommenterer han fyringen sådan her:

- Det blev til to år hos Danish Crown, og det var ikke stille år. At omdanne en andelsvirksomhed med en lang historie sker ikke stille og roligt. Min rolle var at udfordre og forandre, og det er det, jeg har gjort. Sammen med et hårdtarbejdende team har vi stræbt efter gode resultater og lykkedes med forbedringer. Jeg ville gerne have fuldført opgaven, men jeg er overbevist om, at den nye ledelse vil afslutte det arbejde, vi har påbegyndt. Held og lykke til dem.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078