23948sdkhjf

Danmarks bedste brød og kager kåret

Den danske bager og konditorbranche har kåret de bedste brød og kager anno 2013.
Den prestigefyldte konkurrence for faguddannede bagere og konditorer har netop fundet sine vindere.

De startede mere end 300, men kun 60 produkter blev fundet værdige til finalen, der blev afholdt den 24. september på Rådhuspladsen i København.

Her blev der fundet tre vindere i de seks kategorier: Specialbrød, rugbrød, frokoststykker/baguette, bagt tærte, desserttærte og tørkage.

Bagere og konditorer fra hele deltog med deres bud på et vinderprodukt til Rådhuspladsen for at blive bedømt af et dommerpanel bestående af både fagmænd og forbrugere.

Og vinderne blev...
Specialbrød
1. plads: Kim Jensen, Michael H. Konditoriet, Gentofte – med brødet Sensommerbrød
2. plads: Martin Rathleff, Schweizerbageren, Aarhus – med brødet Mørkt Hvede Brød
3. plads: Andreas Mulinacci Due, Tossebageren, Ballerup – med brødet Porterbrød

Rugbrød
1. plads: Michael Bjørn Andersen, GuldBageren Sønderborg – med brødet Kartoffelrugbrød med forårsløg
2. plads: Andreas Mulinacci Due, Tossebageren, Ballerup – med brødet Nøddetosse
3. plads: Mette Jeppesen, Kagehuset Hovedgaard – med brødet Solsikkerugbrød-

Frokoststykker/Baguettes
1. plads: Alex Gustavson, Guldbageren Sønderborg – med brødet Pain Torsadée
2. plads: Kristian Parmo, Pompei, Ribe – med brødet Gojistykke
3. plads: Mikkel Hansen, Pompei, Ribe – med brødet Perlestykke

Bagt tærte
1. plads: Ronnie Milan, GuldBageren Brøndby – med tærten Tarte O Passion
2. plads: Savio Lobo, Konditori Antoinette, København – med tærten Appi-cheese Tart
3. plads: Birthe Kjærgaard, Michael H. Konditoriet, Gentofte – med tærten Appelsin Delux

Desserttærte
1. plads: Thomas Bastholm, Conditori La Glace, Københan – med tærten Bobo
2. plads: Mads Kilstrup, Conditori La Glace, København – med tærten Kirs’bær mer
3. plads: Palle Sørensen, Langenæs Bageriet, Aarhus – med tærten Bermuda

Tørkage
1. plads: Mads Kilstrup, Conditori La Glace, København – med tørkagen Gamle Klæder
2. plads: Palle Sørensen, Langenæs Bageriet, Aarhus – med tørkagen Black Lemon
3. plads: Helene Jensen, Konditori Antoinette, København – med tørkagen Going Purple

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063