23948sdkhjf

Tankproducent holder netværket ved lige på Foodtech

Kolding-virksomheden JP Industri er debutant på Foodtech-messen, der løber af stablen i Herning i disse dage.

- Sidste år var vi med på Foodexpo, og det her er så den store af dem. Vi ville gerne prøve den anden til lige at komme langsomt ind i det og finde ud af, hvad er vi oppe imod, og nu er vi så med på den her. Og det er hovedsageligt her, vennerne er, konstaterer ejer og administrerende direktør hos JP Industri, Jesper Petersen.

Investeringsvilligheden er intakt

JP Industri producerer tanke med kapacitet helt op til 40.000 liter, og en rigtig stor del af virksomhedens kunder er netop i fødevareindustrien. Derfor er valget netop faldet på Foodtech som udstillingsvindue.

- Vi bruger det til netværk, og også til at trække nye kunder til. Folk fra Danmark og udlandet kommer herop, og skal se alt muligt andet, og så som kommer de ind forbi for lige at hilse på os, og vi kan få sat ansigt på både eksisterende forretninger og på nye forretninger, forklarer Jesper Petersen.

Med på standen har de et par mindre tanke som blikfang, men som nævnt er JP Industri leveringsdygtig helt op til 40.000 liter. Og der er god efterspørgsel efter virksomhedens kompetencer lige nu, fortæller Jesper Petersen.

- Vi mangler ikke arbejde lige nu. Generelt indenfor industriproduktion, der tror jeg, folk har travlt, konstaterer han.

- Vi kan godt se, at de store investeringer, de står lidt med at stille - der tænker de lidt over det og sparer lidt mere sammen, men altså alle dem, der har haft godt gang i den af vores kunder, de er investeringsvillige stadigvæk, uddyber Jesper Petersen.

Tiden løber stærkt

Food Supply møder ham onsdag formiddag, og indtil videre er JP Industri-direktøren godt tilfreds med messens forløb.

- Første dag det var fint besøgt, men tiden rendte jo bare. Den ene time tog bare den anden, fordi man når jo kun lige at lige at snakke færdig, og så vender man sig om, så står der nogle andre, der lige vil hilse på, eller så skal man lige tage sig tid til at besøge nogle af vennerne rundt omkring også, lyder det fra Jesper Petersen.

- Vi har også mange af vores leverandører, der står her. Der er stålleverandør, som vi samarbejder med og får stål fra. Der er også nogle ingeniørfirmaer her, vi har haft en dialog i gang med. Vi vil gerne lige hilse på hinanden og finde ud af, hvad skal der ske, og hvad har vi brug for, slutter han.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Foodexpo 2024.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063