23948sdkhjf

Whisky-direktør trækker sig efter røde tal

Direktør trækker sig for at mindske omkostningerne i whisky-virksomhed

Ærø Whisky har røde tal og skal spare. For at få omkostningerne ned har storaktionær Christian Stadager meddelt bestyrelsen, at han trækker sig som adm. direktør. Det skriver Det skriver Fyens Stiftstidende.

"Lige nu har virksomheden brug for en hjælpende hånd, og derfor har jeg sammen med bestyrelsen altså besluttet at trække mig med henblik på at sænke omkostningerne," udtaler Christian Stadager i en pressemeddelelse ifølge Fyens.

Ifølge CVR-registret er det nu Michael Jørgen Nielsen, der er adm. direktør i virksomheden. 

Christian Stadager blev ellers hevet ind som adm. direktør i april sidste år, for at skabe et økonomisk opsving i virksomheden, men seneste årsregnskab viste et underskud på en halv million kroner. 

Bestyrelsesformand Thomas Fischer siger til Fyns Amts Avis, at det var for tidligt, at Christian Stadager kom ind som direktør, da en stor del af virksomhedens aktiver ligger i whisky, der lagres indtil det kan sælges om nogle år. Derfor fortsætter Christian Stadager nu som med at være med i virksomheden på frivillig basis, ligesom han var, inden han blev adm. direktør. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078