23948sdkhjf

Særligt sund sodavand fra Løvens hule rammer markedet

Mange ved, at man skal være særdeles varsom med at markedsføre sit produkt med sundheds-påstande. Ikke mindst en sodavand.

Men historien bag Clutch InnoSoda skiller sig ud på mange måder. Der er ifølge en pressemeddelelse tale om en helt ny type sodavand med sundhedsfremmende egenskaber, der kan bidrage til at forebygge livsstilssygdomme som fx diabetes og overvægt.

Det skyldes en kombination af langsomoptagelige kulhydrater og et højt indhold af kostfibre, der hjælper forbrugeren med at reducere stigningen i blodsukkerniveauet efter indtagelse.

- Vi er superstolte af at præsentere en ægte sundhedsfremmende sodavand med kostfibre, der både smager fantastisk, og som kan medvirke til at løse de sundhedsudfordringer, som sodavand ofte er forbundet med, siger Martin Kilic, som er medstifter i virksomheden bag den nye sodavand.

Nu kan den købes i Salling Groups kæder, Føtex og Bilka.

Sundheds-påstandene bliver fulgt op af en behørig dokumentation. Per Bendix Jeppesen, Lektor, PhD ved Aarhus Universitet ved Institut for Klinisk Medicin på Aarhus Universitetshospital, står for en validering:

- Samlet set tyder vores kliniske resultater på, at drikken er et godt alternativ til sukkerholdige drikkevarer indeholdende sukrose og andre hurtigoptagelige sukkerarter for mennesker med type 2 diabetes, da de anbefales at indtage produkter, der inducerer en lavere glykæmisk respons. Det kan også opfattes som et godt alternativ for ikke-diabetikere på grund af næringsindholdet, siger han.

For knap to år siden var Clutch-sodavandene og deres bagmænd en tur i DR-programmet Løvens hule. Investorerne Jacob Risgaard og Christian Arnstedt med at skyde 800.000 kroner ind i Clutch Nutritions.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047